Bon 32 : Van de Velde Pigeons

Koppel Jonge duiven 2022, 2de of 3de ronde, volgens afspraak met Stefan

Stefan Van de Velde is als jonge duivenliefhebber  al meer dan vijftien jaar begeesterd met onze lievelingssport. Zijn vader, Pierre, is een perfecte leermeester. Op enkele jaren tijd heeft Stefan een duivenkolonie opgebouwd uit enkele  toprassen van echte vitesse spelers.

Stefan, die ook bestuurslid is van onze vereniging eist momenteel  in onze sport podiumplaatsen op. Niet enkel bij onze vereniging maar ook bij de vereniging van Liedekerke en bij het BLM verbond.  Hij is ver over onze provinciegrenzen gekend maar geniet ook reeds internationale bekendheid.

Enkele van zijn afstammelingen vliegen bij Nederlandse liefhebbers de pannen van het dak. Ondertussen trekken die Hollanders aan zijn mouw. Kwaliteit komt altijd boven drijven en daarvoor heeft Stefan geen enkele inspanning onverlet gelaten.

  Stefan schenkt ons een bon voor EEN KOPPEL  jonge duiven en gelet op de leefregels "vertrouwen en correctheid" die Van de Velde Pigeons hanteert zal de koper op de allerbeste afstamming kunnen rekenen !

Bieden op deze bon kan via onderstaande link van Duivenspel